063104575 info@silviya.nl

Trouwen in het Waldorf Astoria Amsterdam.

Twee mooie mensen, een intieme opstelling om Ja, ik wil te zeggen. En maar een handvol mensen die getuige zijn van twee mensen die zich voor altijd aan elkaar binden. Dit is op zich een goede en korte samenvatting van de bruiloft van Samantha en Michael. Ik was erg trots toen te ze besloten mij te vragen of ik hun dag kan vastleggen. Amsterdam is na 14 jaar toch mijn Heimat geworden en een bruiloft op een dinsdag op een warme zomerse dag terwijl de rest in de stad werkt en zijn zaken nagaat geeft een gevoel alsof de tijd voor je blijft staan. Je hebt de luxe om een gang terug te schakelen terwijl je normaal gesproken nu aan het haasten bent met alledaagse taken. 

Ik begon de dag bij Michael, hij was al in het stadsdeelkantoor in Oost met zijn ouders die extra uit Zuid Afrika waren gekomen. Ook zijn beste vriend kwam uit Barcelona om te getuigen. Dit was zijn kant. Samantha had haar 2 beste vriendinnen en haar broer om naast haar deze dag te beginnen en net als Michaels familie en vriend kwamen ze allemaal met het vliegtuig aan voor deze dinsddag in Juni. Ik voelde meteen, dit zijn de mensen die het meest belangrijk zijn voor deze twee. En zo was ook de ceremonie heel bijzonder en intiem. 

Na de ceremonie gingen we met de hele gezelschap in een bootje van het hotel door de grachten varen. En hier leerde ik ook meteen iets nieuws. De populaire taart ‘Red Velvet Cake’ was uitgevonden in het Waldorf Astoria New York. En daarom kozen de twee ook een erg lekkere Red Velvet Cake toen ze besloten te trouwen in het Waldorf Astoria Amsterdam. Het orginele recept smaakt toch wel heel bijzonder. Met champagne en taart voeren we door de grachten, genoten van de zon, zongen een liedje en er was tijd zat voor iedereen om te ontspannen en elkaar bij te praten.

 

 

Forever can never be long enough for me
Feel like I’ve had long enough with you
Forget the world now we won’t let them see
But there’s one thing left to do

Now that the weight has lifted
Love has surely shifted my way
Marry me
Today and every day
Marry me

            –  Train

Vond je het leuk?