063104575 info@silviya.nl

Trouwen in het Conservatorium Hotel Amsterdam

Ik ontmoete Peter en Erik voor de eerste keer in het Lloyd Hotel. En hoewel het bijna altijd voorkomt had ik geen idee dat we meer zouden lachen dan over hun bruiloft praten. Ook bij onze tweede ontmoeting hadden we veel te lachen en zo was het geen verassing dat op hun bruiloft een sfeer van oneindige vreugde, gelatenheid en plezier heerste. Bovendien liet hun dag niets te wensen over. Ze gingen trouwen in het Conservatorium Hotel Amsterdam maar hiervoor was de ceremonie in het Gemeenlandshuis.

De ceremonie stond gepland om buiten plaats te vinden. Hoewel een zomer dag in Nederland niet altijd garant staat voor zon en warmte hadden de twee een enorm geslaagde buitenceremonie. Met een zicht op het monumentale pand, omringd door water en hun dierbaren was de grote gezelschap in een prachtige setting. Na het champagne buffet en een taart moment was het tijd voor cadeaus en speeches. En hier kon ik zien dat de twee omringd zijn door mensen die net zoveel van lachen en het leven houden als de twee. Hun stralende lach hield de hele dag aan. Met een oud geel schoolbusje ging het met de hele gezelschap naar het Conservatorium Hotel in Amsterdam.  Hier konden de gasten genieten van emotionele speeches, champagne en het warme weer. Wel kon ik zelf niet wachten tot Anita Meyer zou optreden voor de twee en hun gasten. En toen begon het feest pas. Enjoy de foto’s.

All I want to get is a little bit closer All I want to know is, can you come a little closer? Here comes the breath before we get a little bit closer Here comes the rush before we touch, come a little closer The doors are open, the wind is really blowing The night sky is changing overhead

            –  Tegan and Sara

Vond je het leuk?