063104575 info@silviya.nl

Een urban bruiloft met een romantische setting. Zo kan je de dag waarop Miranda en Roderik gingen trouwen in Het Pompstation in Amsterdam beschrijven.

De twe hebben een heel leuke en zachtaardige relatie. Ik zag zo vaak hoe diep Roderik in Miranda’s ogen keek en elk woord dat ze zei in zich opnam. En in de manier waarop ze van elkaar hielden kan ook de liefde van hun familie beschrijven. Ze nodigden al hun hechte familie en vrienden uit voor hun ‘eerste blik’ in hun woonkamer. Meestal willen paren alleen zijn en dit moment voor zichzelf hebben. Maar deze twee wilden het anders. En wat een feest was dat. Als kind van een groot gezin was het hartverwarmend voor mij om deze prachtige liefde te zien.

De dag begon thuis in een mooie en rustige buurt van Amsterdam. Miranda en haar zus stonden waren nog in een rustige en ontspannen sfeer. Daarom besloten mijn second shooter Ja’eli en ik rustig te gebeurtenissen te absorberen. Terwijl broodjes – veel van hen – in de keuken klaar gemaakt werden door de nicht van Roderik, waren, werd de make-up aangebracht en langzaam kwamen ook de andere gasten. En ondanks een vol huis slaagde Miranda erin niet in haar prachtige Anna Kara-jurk te worden gezien. Ja’eli was inmiddels bezig de voorbereidingen van Roderik te fotograferen die alleen maar paar deuren verderop bij zijn zus was.

De foto shoot stond nog voor de ceremonie gepland en dus gingen we naar de grachten toe. Op zaterdag is het hier dik feest met allerlei dagjesmensen. Maar nogmaals, beiden waren in hun eigen vibe en genoten van de gebruikelijke genegenheid van mensen wanneer ze een mooie bruid zien. De bruidegom wordt zelden opgemerkt 🙂

Bij de ceremonie heeft zich een beeld in mijn herinneringen gebrand. En ik weet zeker dat ik zelf ook zo een ouder zal zijn. De vader van Miranda was zo emotioneel betrokken en kon het amper droog houden. Een prachtig beeld en iets dat zo kostbaar is als je jaren later je trouwalbum opent en deze liefde weer ziet en voelt. En opnieuw. En eigenlijk hoef je het niet alleen mensen te vertellen. Je houdt de herinneringen levend en zichtbaar. Daarom hou ik zo van deze baan en ben ik enorm dankbaar voor al deze momenten waar ik bij mag zijn.

Willen jullie ook trouwen in Het Pompstation in Amsterdam? Dan kijk ik uit naar je mail via mijn contact formulier. Ik laat je achter met enkele van mijn favoriete foto’s van deze dag. Afbeeldingen van mij en Ja’eli van Beveren.

Images by silviya.nl and Ja’eli van Beveren. Wedding location: Pompstation Wedding dress: Anna Kara from I do I do Wedding suit: Roka Haarlem MuaH: Kim Cake: Jessica Peereboom Catering: Het Pompstation

Everybody knows this is your finest hour
A shooting star, that’s what you are, this is your time
It’s the final dance
Now this could be the moment you were waiting for
Take your chance, don’t let it slip away now
You’re almost there, you step into the light

 

            –  Johan

Did you like it?