063104575 info@silviya.nl
Trouwfotograaf in Brabant


Huh, because I’m happy


Clap along if you feel like a room without a roof
Because I’m happy
Clap along if you feel like happiness is the truth
Because I’m happy
Clap along if you know what happiness is to you
Because I’m happy
Clap along if you feel like that’s what you wanna do

            –  Pharell Williams

Als trouwfotograaf in Brabant

Als jullie mijn foto’s vaker hebben gezien en mijn blog hebben gelezen weten jullie dat ik als trouwfotograaf vaak weinig aan de ‘dingen’ op een bruiloft let. Voor mij zijn de momenten en de mensen altijd belangrijker dan het mooie vaasje. Hoewel ik me natuurlijk bewust van ben dat er vaak heel veel tijd in zit maar een spontane reactie van een naaste familielid of een vriend is 1000x meer waard.
Maar soms wordt je gewoon verrast en kan een decor en ambient best wel wat bijdragen aan de overal sfeer van je trouwdag.

 
Festival bruiloft met een spetterend trouwfeest

Zo was het ook in het geval van Danique and Pieter’s bruiloft in Brabant. Zij vierden hun bruiloft gewoon op een golfbaan. Na hun buiten ceremonie dat tot op de puntjes gestyled was met een oosters tapijt, 3 tiki tenten, piano en retro VW-busje was het tijd voor een smakelijke lunch op het terras van de golfbaan . Denk aan een uber-groot design bbq, uitbundige vis planken en uitstekende wijn. Terwijl de gasten van hun lunch genoten begonnen bij de golfbaan de voorbereidingen voor het avond feest. Verschillende food trucs kwamen opdagen. Van steaks and burgers en saté tot een heuse visboer. Aan alles was gedacht. Na dat de twee hun ‘O’zapfts’ moment hebben gestaan (zie foto’s hieronder) was het bijna aan de tijd voor hun feest.
De gasten konden namelijk niet meer lang wachten en aan de zijkanten waren de eersten al aan het dansen. En dat mag ook. Als je zo een goede tijd hebt.

Vind je de bruiloft leuk en wil je eens kennis maken om te kijken of ik een match ben voor jullie bruiloft? Neem dan contact op en de koffie gaat op mij 🙂

Did you like it?