Als Bruidsfotograaf in Amsterdam, kom ik op de leukste locaties. De locatie van vandaag was de Westerliefde in Amsterdam.

Als mensen mij met mijn ervaringen als bruidsfotograaf in Amsterdam vragen wat nu het geheim is van een geweldige bruiloft, dan vertel ik altijd mijn eigen favoriete algoritme. Een magisch recept dat altijd werkt. Komt ie.

[(jullie gasten + liefde) + lekker eten + genoeg drank] + f*cking goede muziek + kersvers bruidspaar ALTIJD op de dansvloer =

het feest van je dromen.

Dus, als jij hét feest van je leven wilt geven, bezuinig dan niet op eten, drinken en muziek. Als je dan toch een beetje op je uitgaven wil letten, ga dan iets minder all out op je menukaarten, cadeautjes voor de gasten of de naamkaartjes op tafel. Om maar een paar voorbeelden te noemen. Die zijn namelijk heus niet onbelangrijk, maar ze maken niet de sfeer voor je avond. Ze maken niet je herinneringen.

Waarom ik je dit vertel? Omdat de bruiloft waar ik je over ga vertellen dat algoritme tot in perfectie heeft uitgevoerd. Lees maar mee.

De bruiloft van Martine en Wouter bij de Westerliefde in Amsterdam was er eentje bomvol energie. Voorafgaand aan de bruiloft hebben we veel contact gehad, inclusief een pre-bruilofts reportage. Zo konden zij alvast wennen aan het maken van foto’s, ervaren wat zij van mij konden verwachten en kwamen wij er achter wat zij wel en niet willen. Je kan maar beter goed voorbereid zijn, zowel het bruidspaar als ikzelf.

Wouter bleek al snel de blije, energieke, enthousiaste bruidegom. Martine was de relaxte, prachtige, rustige bruid. Allebei sprankelden ze tijdens het praten en om die tegenstellingen elkaar aan te zien vullen en zo weer samen te zien komen in die glunderende gezichten, is prachtig. Ik heb altijd bewondering voor mensen die bezig zijn met een van de belangrijkste dagen in hun leven en er zo ontspannen onder blijven. Ik heb alleen maar lachende, blije mensen om mij en mijn tweede fotograaf Marscha van Druuten heen gezien. Marscha, ik wil je trouwens bedanken voor je leuke gezelschap en mooie foto’s!

Een van de meest ontspannen facetten van de hele dag, was dat alles op één plek was. De Westerliefde is een rustiek, industrieel terrein, maar hun styling is zo goed, dat het bij elke voorkeur en kleurschema kan passen. Ik heb dit keer een aantal detailfoto’s bijgevoegd, omdat ik het gewoon zo mooi vond! Voor de fotoshoot gingen we naar de kroeg waar zij hun eerste date hadden, de Magere Brug en de Westergas.

Hun feest was een van de meest geweldige feesten die ik ooit heb gefotografeerd. Ik heb een paar foto’s uitgekozen om een indruk te geven. De muziek van Cherry and the Sugarstuds kreeg de gasten volledig uit hun dak, de drankjes bleven komen en het bruidspaar is geen seconde van de dansvloer geweest.
Dus, als jij je bruiloft aan het plannen bent of ooit gaat plannen en je vindt een goed feest belangrijk? Onthoud dan mijn magische formule. Uiteindelijk vormt dit de mooiste en warmste herinneringen van jullie en van je gasten. Samen met de foto’s natuurlijk!

Zoek jij ook een bruidsfotograaf in Amsterdam? Als deze foto’s en mijn manier van werken je aanspreken en je denkt: hey, ik wil haar wel eens ontmoeten, laat dan hier een berichtje voor me achter. Dan drinken we een keer een kop koffie (of een paar margarita’s) om elkaar beter te leren kennen.

 Martine & Wouter bedankt voor jullie vertrouwen in mij. Ik wens jullie alleen het allerbeste!

Did you like it?