063104575 info@silviya.nl

Preview: Als Trouwfotograaf in Rotterdam aan de voet van de Erasmusbrug

trouwfotograaf rotterdam

Een dagje 010 is altijd een goed idee, en als het dan een dagje trouwfotograaf in Rotterdam is ben ik sowieso helemaal blij.

Aan de voet van de Erasmusbrug gingen we het eerste moment opnemen waar Britt en Yvo elkaar voor het eerst deze dag gingen ontmoeten. Yvo was gekleed in een prachtig Peaky Blinders geïnspireerd drie delige pak van tweed met het bijpassende strakke kapsel. Britt in een romantische jurk met korte sleep en een WOW boho bruidsboeket uit een mix van droog en vers bloemen. De keuze voor de photoshoot dichtbij de Erasmusbrug viel op de straten omheen, hotel New York en op het teras van Café Rotterdam waar ook de ceremonie was.
In een prachtig dekor met achterin de belichte Erasmusbrug gaven ze elkaar hun ja woord en kon het feest beginnen.

Zoek je ook een trouwfotograaf in Rotterdam of waar dan ook in Nederland? Ik stel me graag voor aan jullie. Neem contact op met deze link of de knop hieronder voor meer informatie en misschien zien we elkaar binnenkort voor op de koffie.

trouwfotograaf erasmusbrug
trouwfotograaf rotterdam
trouwfotograaf rotterdam
trouwfotograaf rotterdam
trouwfotograaf rotterdam
trouwfotograaf rotterdam
trouwfotograaf rotterdam

Bedankt Britty en Yvo, de fullgallery is nu in de maak.