063104575 info@silviya.nl
trouwvideo voorbereiding
Een hybride trouwreportage: Trouwvideo samengevoegd met jullie foto’s

Bij de bruiloft van Janike en Klaus heb ik  fotografie en trouwvideo tot één product samengevoegd. Ik begon de dag bij de voorbereidingen van de Janike. Ik gebruikte niet alleen fotografie maar ook een tweede camera om hun dag vast te leggen. Later voegde ik deze beelden (foto en video) in een slideshow van 2-3 minuten met de originele audio (tekst en muziek) van hun dag. Het resultat is in mijn beleving en hun beleving een toegevoegde waarde in hun trouwreportage.

Het process om een trouwvideo te ingegreren is niet intensief maar niet onmogelijk. Met mijn professionele apparatuur kan ik allebei media opnemen in HD en 4K. Ik gebruik lavalier microfoons om een goede audio op te nemen en bij de ceremonie laat ik de camera op een tripod zo dat ik de hele ceremonie heb. Later meng ik alle footage tot een videoclip van 2-3 minuten. Wel krijgen jullie alle losse clipjes onbewerkt via een dropbox link.

Omdat jullie natuurlijk een fotograaf willen is fotografie ook mijn eerste prioriteit bij momenten. Maar waar mogelijk neem ik ook video op zo dat jullie een complete herinnering in video en beeld hebben.

Op een rij:

  • Video en Beeld met prioriteit op foto
  • Geen budget voor videograaf nodig
  • Video maakt je reportage nog mooier
  • Unique en nieuw concept

 

Bekijk de trouwvideo die ik voor Janike en Klaus heb gemaakt