Hoi!

Wat leuk dat je hier een kijkje komt nemen. De kans is groot dat je hier bent omdat je een trouwfotograaf zoekt. Gefeliciteerd, je hebt mij gevonden! Een trouwfotograaf met een grote liefde voor prachtige en échte momenten. Ik ben een fotograaf met gevoel voor humor, een groot en veel te soft hart en een goed oog. Ik heb een enorme passie voor mijn werk en ben een ster in improviseren en anticiperen. De dag maken we samen, we zijn een team: jullie als bruidspaar en ik als fotograaf.

Je vindt hier beelden en verhalen van bruiloften die niet in scene zijn gezet. De sterren van deze bruiloften zijn mensen met een grote liefde voor familie en vrienden, die het leven vieren en datzelfde leven met een korreltje zout kunnen nemen. Bruiden die bij regen geen tranen laten, maar hun laarzen pakken en door de regen wandelen.

 

 

Wedding photographer Amsterdam Silviya Sobaci

En dit ben ik!

Hi, ik ben Silviya. Ik woon met mijn gezin (Jasper, Kayla en Mika, de cavia’s Batman en Snoepje en onze nieuwe dwerg teckel pup Sonic) in Amsterdam en ik ben fotograaf.
Ik ben momenteel super druk om nog een hobby uit te oefenen en daarom ga ik met de tijd die ik heb naar Crossfit en ben veel onderweg met de kids. Maar ik heb een verslaving voor Duitse thrillers en zodra ik tijd heb ga ik heel graag lezen. Oh en ik ben Netflix verslaafd. Peaky Blinders staat momenteel boven aan.
Mijn loopbaan begon in de mediawereld, waar ik in aanraking kwam met beeld. Ik werkte bij de VPRO als productieassistent en researcher, maar het was niet genoeg om alleen maar uitvoerend bezig te zijn. Het bleef kriebelen in mijn hoofd, ik moest mijn creativiteit kwijt! Ik wilde meer met mijn liefde voor fotografie doen. Dus heb ik mijn baan opgezegd, kocht ik 2 professionele camera’s en toen ging het snel. Ik bleef workshops volgen om nog beter te worden en ik ging mij steeds meer toeleggen op bruidsfotografie. Dankzij de vele bruidsparen die mij de kans gaven hun bijzondere dag te fotograferen, kan ik nu zeggen al geruime tijd zeggen: dit is mijn vak, dit is mijn droombaan. Iedere keer als ik een bruiloft mag fotograferen, ben ik een enorm blij ei. Ik hou van alle emoties, de intense vreugde. Ik voel het met ‘mijn’ bruidsparen mee en hou er een stukje van bij me.

 

Hoe werkt het?

Schrijf mij

Je hebt mijn site bekeken en wil meer informatie of een kennismakings gesprek? Schrijf mij!

Vertel!

We gaan samen een koffie drinken in Amsterdam of gezellig op onze eigen couch via Skype. We leren elkaar kennen en je denkt, ja die Silviya wil ik boeken. 

Teken hier!

Je krijgt een contract waar alles helder is uitgelegd. Je tekent het contract en doet een aanbetaling van 25%. Je dag staat nu vast in de agenda.

Puntjes op de i

Enkele weken voor de bruiloft krijgen jullie een vragenlijst van mij met voor mij alle belangrijke punten. Na de bruiloft krijg je na ca. 6 weken je online gallerij.

Een pre-wedding shoot is een geweldige manier om alvast te wennen aan de camera en aan elkaar.

Handgemaakte albums

Beetje anders en unieker dan een standaard album

3 redenen om voor mij te kiezen

Je houdt van lachen

De beste manier om je schoonheid te laten zien is door te lachen. Geen make-up or curler kan je deze mooiheid geven want – let op, cliché alert – het komt echt van binnenuit. Ik lach ook veel want a) ik heb goede grappen (duh) en b) ik ken geen betere manier om te leven. Jouw bruiloft moet in het teken staan van geluk en van lachen. Daar wil ik aan bijdragen.

Je houdt van goede service

Ik ben niet alleen jullie fotograaf. Mijn service gaat verder dan alleen de foto’s maken. Dat houdt in dat we voor de bruiloft een uitgebreid kennismakingsgesprek hebben. Je kunt mij benaderen voor en na de bruiloft, met allerlei vragen rondom je bruiloft. Maar ook na de bruiloft kun je bij mij terecht voor albums, prints en wallart.

Je houdt van echte momenten

Je wil je album pakken en even herinneringen ophalen aan jullie bruiloft? Dan ben ik zeker de juiste persoon voor jullie. Ik zal gedurende de dag weinig met jullie praten of aanwijzingen geven. Ik wil jullie vastleggen zoals jullie echt zijn. Ook tijdens de fotoshoot zal ik proberen zo min mogelijk te dirigeren. Ik zal meer helpen met handjes en heupen goed te zetten en de rest aan jullie overlaten (het komt goed, geloof me).

Schrijf me!

7 + 15 =

Lieve woorden

Silviya is really a great peoples photographer. Her documentary style tells a story. She is great to work with, a lovely character and professional.

– Suus & Jelger

Lieve woorden

Silviya, i don’t know what to say besides Thank You. However that is not enough because you really touched me with these pictures. I love every single one of them.

Thank you so much. I could cry all the time as you gave me my most beautiful day for eternity.

 – Keti & Costa

Lieve woorden

The pictures are really really beautiful. Our compliments and thank you so much.

Kristin and Lutz

Lieve woorden

Silviya, you could not have done a better job or made us more happy! We are in love with the pictures, they capture the ‘feel’ of the day perfectly and it was a joy to have you around!

Mirjam & Jason

Lieve woorden

1000 x thank you. You gave us so many memories. Thank you!

Nadine & Phillip