7Tarieven voor Trouwfotografie

Tot 50km vanuit Amsterdam reken ik geen reiskosten. Daarna is het €0,19 per km.

 

Buiten Nederland kan alleen het 12 uur pakket genomen worden

1 uur fotoshoot is € 397. Ideaal voor mini shoots.

6 uur fotoshoot €1697

Je krijgt ca. 250 foto’s op hoge resolutie en bewerkt in een online gallery. En een minialbum dat ik voor jullie opmaak.

8 uur fotoshoot €2197

Je krijgt ca. 400 foto’s op hoge resolutie en bewerkt in een online gallery. En een minialbum dat ik voor jullie opmaak.

12 uur fotoshoot €2997

Je krijgt ca. 650 foto’s op hoge resolutie en bewerkt in een online gallery. Een album van 30x30cm met jullie namen.

Pre Wedding shoot

Ideaal om alvast foto’s voor de uitnogingen te maken of als herinnering. Zo leren we ook elkaar alvast kennen en kan je wennen aan het nemen van foto’s. Spoiler: Het is 100x leuker dan je denkt.

 

De pakketten zijn niet aan te passen.

red velvet cake waldorf astoria

FAQ

Waarschijnlijk heb je nog wel wat vragen. Hieronder beantwoord ik een aantal veel gestelde vragen, om je alvast op weg te helpen. Wil je nog meer weten? Stuur me dan even een  mailtje.

We hebben al een idee van het soort foto’s dat we willen hebben. Kan dat?

Top, ik hoor er graag alles over! Maar hou wel in gedachten dat het niet mogelijk is om de foto’s van iemand anders na te bootsen. Jullie dag is uniek en we zullen er alles aan doen om juist de essentie van die dag vast te leggen.

Wat gebeurt er als jij als fotograaf ziek bent op onze dag?

Even heel hard afkloppen, maar dit is gelukkig nog nooit gebeurd. Maar stel dat ik echt ziek ben of een arm of been breek, dan zal een van de fotografen uit mijn netwerk het van mij overnemen. Doordat dit topfotografen zijn, die mijn stijl snappen, zal dit absoluut geen afbreuk doen aan de kwaliteit.

Waarom is een tweede fotograaf handig?

Dat heeft een aantal redenen. Heel simpel, 2 fotografen zien meer, zijn op meer plekken en dus heb je meer foto’s. Zo kunnen we de bruid én de bruidegom goed vastleggen en hebben we ook meer beelden van de gasten tijdens de ceremonie. Zo krijg je bijvoorbeeld mooie foto’s van de bruid die binnenkomt, de blik van de bruidegom als hij de bruid voor het eerst ziet, maar ook de familie en vrienden die erbij zijn. Alle tweede fotografen waar ik mee werk hebben ervaring en werken ook in dezelfde stijl als ik.

Hoe lang duurt de zogenaamde ‘love shoot’?

Dat ligt er helemaal aan wat jullie willen. Ik kan in een half uurtje genoeg foto’s maken en dan bijvoorbeeld nog een aantal foto’s vroeg in de ochtend in of de avond maken, zodat we verschillen in licht en sfeer hebben. Als je meerdere locaties wil gebruiken, dan is het wel belangrijk om rekening te houden met de reistijd. Maar het belangrijkste: ik ben er voor jou, dus plan je dag zoals jij dat wil. Dan doe ik er alles aan om jullie op je allermooist vast te leggen op de foto’s.

Spreekt dit je aan?