063104575 info@silviya.nl

Investering

 

Werkwijze

en tarieven

trouwfotografie

Vanaf ons eerste contact tot het opleveren van jullie trouwreportage en het album ben ik betrokken bij jullie dag. Ik plan altijd een video call in om elkaar te leren kennen. Ook ontvang ik jullie graag in mijn buurtcafé als een persoonlijk gesprek fijner voelt.

Hoe gezellig ik het ook heb met jullie, op jullie trouwdag ben ik er dan minder aan het praten. Want die dag is jullie dag en heel veel mensen en momenten zijn er om jullie heen die jullie genieten. Ik ben er om er op te letten en ze te fotograferen. Hoogstwaarschijnlijk hebben jullie zelfs vele momenten niet door maar vang ik ze voor jullie in.

wedding photographer Amsterdam

Hoeveel gaan we investeren?

Ik noem het een investering omdat ik er in geloof dat een trouwreportage met de tijd aan waarde wint. En dan natuurlijk niet in financiële waarde. De emotionele waarde van echte momenten die door een professional zijn gemaakt kan je niet in geld omschrijven. Waarom denk je dat mensen bij brand eerst naast hun gezin ook hun foto’s willen redden? Omdat je dit niet kan vervangen!

 

Een reportage van 6 uur begint bij €1295.

 

Neem voor de volledige prijslijst contact met mij op.

Add Ons

Iedere bruiloft is anders. Ieder stel is anders en daarom zijn er steeds wensen die ik standard niet in de pakketten heb aangeboden. Maar je kan ze gewoon erbij boeken.

– Extra video footage door mij opgenomen

– Videograaf

– Tweede fotograaf

– Bedankt kaarten met foto’s van de preview

– Extra albums

– Extra snelle oplevering van de trouwfoto’s binnen 10 dagen